Politica de confidențialitate

Cum protejam informațiile colectate de la utilizatori?

Confidențialitatea și protecția informațiilor colectate de la utilizatori sunt foarte importante pentru noi. icardesign.ro nu oferă informațiile colectate unor terți fără consimțământul dumneavoastră expres și prealabil. 

 

Oricare utilizator are dreptul de a se opune în orice moment, din motive întemeiate și legitime legate de situația sa particulară, prin transmiterea către ICAR SRL a unei cereri întocmită în formă scrisă, datată și semnată, ca datele care îl vizează să facă obiectul unei prelucrări, cu excepția cazurilor în care există dispoziții legale contrare. În caz de opoziție justificată, prelucrarea nu mai poate viza datele în cauză. Oricare utilizator are dreptul de a se opune în orice moment, în mod gratuit și fără nicio justificare prin transmiterea către ICAR SRL a unei cereri întocmite în formă scrisă, datată și semnată.

 

ICAR SRL poate să colecteze involuntar și alte date (adresa IP, ora vizitei, locul de unde se face accesul, nume și versiune browser internet, sistem de operare, inclusiv alți parametri) furnizate de către browserul internet prin intermediul căruia se face accesul la site și pot fi folosite de către ICAR SRL pentru a îmbunătăți serviciile Utilizatorilor săi sau cu scop statistic.

 

Icarus Logo